Návrhy a 3D vizualizace interiérů

Dáme vaší vizi barvy a tvar

Kouzelné návrhy na míru

Toužíte po svém vlastním kouzelném bydlení? Nechte si zpracovat návrh a 3D vizualizaci pokoje, bytu či domu od Pohádkových interiérů. Každý náš návrh je jedinečný, přizpůsobený majiteli a jeho osobitému stylu, od výběru nábytku až po umělecké detaily.

Jen u nás najdete interiéry inspirované divokou přírodou, kouzlem dávných dob i příběhy tisíce a jedné noci. Dokážeme zpracovat jak návrh poměrně moderní, lehce inspirovaný pohádkami a orientem, tak opravdovou zámeckou komnatu nebo čarodějnou chaloupku. 

Jako skutečná

Proč 3D vizualizace?

I když máme rádi historii, pro tvorbu návrhů používáme moderní technologie. Na 3D vizualizace využíváme program Homestyler, což nám umožňuje návrhy tvořit za přijatelnou cenu a přitom ve fotorealistické kvalitě. 

3D vizualizace bytu vám poskytne jasnou představu o atmosféře místnosti. Díky ní máte jistotu, že se vám vybraný nábytek do pokoje pohodlně vejde a vše bude dle vašich představ. Detailní návrh vám usnadní realizaci svépomocí, stačí koupit nábytek a dekorace, sestavit je a umístit – a máte pokoj od designéra.

Návrh pro vás vytvoříme online ať už jste kdekoliv. Své představy nám můžete sdělit skrze mail nebo online hovor, a pak už nám pro kouzelný výsledek stačí jen rozměry a půdorys interiéru. 

Domov pro krále i kořenářku

Ukázky našich vizualizací

rustikalni-obyvak2
oriental-light1
zamecky4
oriental-light3
classic-blue1
witchy1

Jak pracujeme?

Od prvotní konzultace až po předání návrhu a seznamu produktů… uděláme vše pro to, aby se vaše pohádka stala realitou.

1. Úvodní konzultace

Potkáme se online nebo v Brně, poznáme vaše přání, rozpočet a potřeby a zjistíme, jak má vypadat váš vysněný domov.

2. Tvorba návrhu

Popustíme uzdu kreativitě a vytvoříme pro vás návrh interiéru s nejvhodnějším nábytkem a dekoracemi - jak esteticky, tak cenově.

3. 3D vizualizace

Celý návrh převedeme do 3D podoby a vyfotíme z několika úhlů. Díky tomu hned uvidíte, jestli se svým budoucím bydlením souzníte.

4. Předání materiálů

Dostanete návrh pokoje, 3D i letecky, a seznam produktů, které doporučujeme použít i s odkazy na e-shopy. Hned tak můžete realizovat.

Cena návrhu a vizualizace interiéru

Návrh bytu/domu

od 14 000,-
úvodní konzultace
návrh 2+ pokojů
3D vizualizace
seznam produktů

3D Návrh pokoje

od 7 600,-
úvodní konzultace
návrh 1 pokoje
3D vizualizace
seznam produktů

Komerční interiér

od 19 000,-
úvodní konzultace
návrh prostor
3D vizualizace
seznam produktů

Napište nám zprávu

Těšíme se na spolupráci